metselstenen

Hartelijk welkom

 • Mijn winkelwagen

  Je offerte aanvraag is nog leeg

  U heeft nog geen offerte aanvraag.

Steenhandel Geurds

 • Hoe voorkom ik wateroverlast in mijn tuin of op mijn terras?

  Met het najaar in aantocht worden de droge zomerdagen binnenkort weer ingeruild voor regen, kou en wind. Niet alleen u, maar ook uw tuin moet hier waarschijnlijk even aan wennen. Zijn vele regenplassen op uw terras, kale plekken in het gazon of verzakte bestrating bekende verschijnselen in uw tuin na slecht weer? Grote kans dat de ondergrond of afwatering de boosdoener is. Gelukkig zijn deze problemen eenvoudig te herstellen! In deze blog geven wij dé oplossing waarmee u wateroverlast voor eens en altijd de baas blijft.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten, Tips

 • Welke zandsoort is geschikt voor mijn bestrating?

  Gaat u binnenkort een muurtje voegen of nieuwe bestrating aanleggen, maar weet u niet welk zand u hiervoor nodig heeft? Wij helpen u graag een handje! In deze blog geven wij een korte uitleg over elke zandsoort, om zo uw keuze te vereenvoudigen. Voegzand, brekerzand, vulzand, speelzand; dit is maar een klein gedeelte van het brede aanbod aan zandsoorten geschikt voor tuinen en bestrating. Zo zijn er vele types zand te vinden op de huidige markt. Elk soort zand heeft weer zijn eigen functies en voordelen.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten, Metselen

 • Welke soorten sierstenen heb ik nodig voor mijn tuin of terras?

  De bestrating van uw tuin of terras kan het uiterlijk van uw hele tuin bepalen. Zo kan een verkleurde bestrating of een bestrating met breuken een rommelige uitstraling creëren. Bent u toe aan iets nieuws? Sierstenen zijn momenteel erg populair! Een groot voordeel van deze sierbestrating is dat u er talloze mogelijkheden mee heeft. Doordat er diverse soorten zijn, is er voor ieder wat wils. Bent u benieuwd welke soorten er zijn en welke stenen aan uw wensen en eisen voldoen? Wij geven u graag meer informatie over sierstenen in deze blog.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten

 • Hoe moet ik keramische tuintegels leggen?

  Bijna 10 jaar geleden deed keramiek een grote intrede in zowel de tuinwereld als de sierbestrating branche. En nog steeds is keramiek één van de grootste trends in de Nederlandse tuinen. Bent u benieuwd over welke voordelen keramische tuintegels beschikken? Of wilt u weten of het mogelijk is om deze tegels zelf aan te leggen in uw tuin en welk onderhoud dit met zich meebrengt? Wij informeren u hier graag meer over in deze blog.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten, HOW TO, Tips

 • Waarom moet ik opsluitbanden gebruiken?

  Vraagt u zich wel eens af hoe het kan dat de bestrating er bij sommige mensen zo strak uitziet? Geen enkele kier of verzakking zichtbaar, terwijl uw eigen bestrating nogal te wensen overlaat? Hier is een makkelijke verklaring voor: opsluitbanden. Met opsluitbanden houdt u uw bestrating op zijn plaats én geeft u uw tuin, oprit of terras een nette uitstraling.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten, HOW TO, Tips

 • Hoe moet ik metselstenen voegen?

  Het voegen van metselwerk; het klinkt misschien ingewikkelder dan het daadwerkelijk is. Het is werk dat vaak door een vakman wordt uitgevoerd. Maar wist u dat u ook gemakkelijk zelf een muurtje van metselstenen kunt voegen? Het is echter wel belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij geven u dé tips en tricks die u nodig heeft voordat u aan de slag gaat met het voegen.
  Lees verder..


  Geplaatst in HOW TO, Metselen, Tips

 • Onkruid is verleden tijd met inveegzand en voegmortels!

  Onkruid tussen de tegels; het is voor veel mensen een grote ergernis. Grote kans dat ook u geen zin heeft om uw weekend of vrije dag te besteden aan onkruid verwijderen. Gelukkig hebben wij de oplossing! Inveegzand en voegmortels. Wist u dat deze producten zowel onkruidremmend als milieuvriendelijk zijn? Er zijn veel soorten inveegzand en voegmortels en elke soort kent zijn voordelen. Wij informeren u hier graag meer over en geven u een kijkje in ons assortiment.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten

 • Geef uw tuin een make-over met decoratieve elementen!

  De herfst is weer volop aan de gang. Hoe ziet uw tuin eruit na deze lange en vooral warme zomer? Het is mogelijk dat er nog enige sporen van de droogte en hitte zichtbaar zijn. Geen zorgen! Nu het najaar toch echt is begonnen, is het de perfecte tijd om uw tuin een make-over te geven. Wij geven u tips hoe u uw tuin weer tot leven kunt brengen door het gebruik van decoratieve elementen.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten, Tips

 • Tips voor het bestraten met stenen, tegels of klinkers!

  Gaat u binnenkort een terras, oprit of tuinpad aanleggen met stenen, tegels of klinkers? Het is uiteraard belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u aan de slag gaat. Heeft u de benodigde materialen al in huis of moet u deze nog aanschaffen? Met onze tips bent u zeker goed voorbereid!
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten

 • Maak uw vijver af met een mooie vijverrand!

  Bent u van plan binnenkort een vijver aan te leggen in uw tuin? Of heeft u een vijver, maar is deze dringend aan vervanging toe? Alleen het aanleggen of vervangen van uw vijverrand kan al een groot verschil maken. Door middel van hardstenen stroken kunt u uw vijver een mooie afwerking geven.
  Lees verder..


  Geplaatst in Vijverranden

Artikelen 1 tot 10 van 43 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5