Maandag 1 juni zijn wij gesloten.
metselstenen

Hartelijk welkom

 • Mijn winkelwagen

  Je offerte aanvraag is nog leeg

  U heeft nog geen offerte aanvraag.

Steenhandel Geurds

 • Nu nog voordeliger (ver)bouwen met onze aanbiedingspartijen!

  Bij Steenhandel Geurds zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten. Waar producten uit het assortiment gaan is weer ruimte voor nieuwe producten. Daarom bezoeken wij regelmatig fabrieken, beurzen en leveranciers op zoek naar de kwalitatief hoogwaardige producten tegen de beste prijs. Hierdoor kunnen wij onze klanten gepaste aanbiedingen aanbieden. We nemen u graag mee door ons assortiment.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten, Metselen, Siergrind, Uncategorized

 • Aan de slag met uw tuin? Lees eerst deze tips

  Door het Coronavirus zijn we genoodzaakt om thuis te blijven. Dit biedt de perfecte gelegenheid om eens aan de slag te gaan met uw tuin! Zo kunt u op een veilige manier een frisse neus halen en actief blijven. Bovendien staat er ook nog eens heerlijk lenteweer voor de deur. In deze blog geven wij u praktische tips waarmee u voorbereid uw tuin kunt gaan onderhouden.
  Lees verder..


  Geplaatst in Kunstgras, Reinigen, Tips

 • Alles wat u moet weten over metselstenen

  De keuze voor een metselsteen is allesbepalend voor de uitstraling van uw huis. Gaat u voor retro of klassiek? Grote of kleine stenen? Donkere of lichte kleur? En wilt u zelf de stenen voegen of wilt u het door een vakman laten doen? Door deze vele keuzes en mogelijkheden is het begrijpelijk als u even niet meer weet waar u moet beginnen. Wij nemen u daarom aan de hand en loodsen u met deze blog door het hele proces heen.
  Lees verder..


  Geplaatst in HOW TO, Metselen

 • Uw terras stralend schoon?

  Het zal u waarschijnlijk bekend in de oren klinken. Zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen en de temperatuur begint te stijgen, heeft u zin om weer wat vaker naar buiten te gaan. U wilt lekker genieten op uw terras, maar door het winterse weer is uw terras vervuild. U vraagt zich af: hoe kan ik dit het beste reinigen? Na het lezen van onze tips kunt u straks weer optimaal genieten van het buitenleven.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten, Reinigen, Tips

 • De nieuwste producten en tuintrends

  Helemaal up-to-date blijven over de nieuwste tuintrends? Bij Steenhandel Geurds hechten we veel waarde aan kwaliteit en innovatie. We blijven onze producten vernieuwen en zorgen dat we met de trends meegaan, om aan al uw wensen te blijven voldoen. Na het lezen van deze blog bent u weer helemaal op de hoogte over onze nieuwste producten en dé tuintrends van dit moment!
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten, Tips, Vijverranden

 • Kan ik kunstgras zelf leggen?

  U hoort het steeds vaker; een tuin of terras met kunstgras. Bent u ook aan het overwegen om kunstgras aan te schaffen of bent u simpelweg benieuwd naar wat het te bieden heeft? In deze blog informeren wij u over zowel de voordelen van kunstgras als de praktische aspecten die komen kijken bij (het leggen van) kunstgras in uw tuin. Zo informeren wij u welk soort gras het beste past in uw tuin en of u kunstgras zelf kunt leggen.
  Lees verder..


  Geplaatst in Kunstgras

 • Wat kost het bestraten van mijn tuin, terras of oprit?

  Wilt u binnenkort uw gazon laten vervangen door bestrating? Of is uw oprit dringend aan vernieuwing toe? Het aanschaffen van bestrating is niet iets wat u zomaar even doet. Zo is de kans groot dat u nog met diverse vragen rondloopt over hoe u dit het beste kunt aanpakken. Wat kost bestrating bijvoorbeeld? En moet u het door een vakman laten aanleggen of kunt u dit ook zelf doen? In deze blog informeren wij u over de belangrijkste zaken, zodat u goed voorbereid aan de slag kunt gaan.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten, Tips

 • Hoe voorkom ik wateroverlast in mijn tuin of op mijn terras?

  Met het najaar in aantocht worden de droge zomerdagen binnenkort weer ingeruild voor regen, kou en wind. Niet alleen u, maar ook uw tuin moet hier waarschijnlijk even aan wennen. Zijn vele regenplassen op uw terras, kale plekken in het gazon of verzakte bestrating bekende verschijnselen in uw tuin na slecht weer? Grote kans dat de ondergrond of afwatering de boosdoener is. Gelukkig zijn deze problemen eenvoudig te herstellen! In deze blog geven wij dé oplossing waarmee u wateroverlast voor eens en altijd de baas blijft.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten, Tips

 • Welke zandsoort is geschikt voor mijn bestrating?

  Gaat u binnenkort een muurtje voegen of nieuwe bestrating aanleggen, maar weet u niet welk zand u hiervoor nodig heeft? Wij helpen u graag een handje! In deze blog geven wij een korte uitleg over elke zandsoort, om zo uw keuze te vereenvoudigen. Voegzand, brekerzand, vulzand, speelzand; dit is maar een klein gedeelte van het brede aanbod aan zandsoorten geschikt voor tuinen en bestrating. Zo zijn er vele types zand te vinden op de huidige markt. Elk soort zand heeft weer zijn eigen functies en voordelen.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten, Metselen

 • Welke soorten sierstenen heb ik nodig voor mijn tuin of terras?

  De bestrating van uw tuin of terras kan het uiterlijk van uw hele tuin bepalen. Zo kan een verkleurde bestrating of een bestrating met breuken een rommelige uitstraling creëren. Bent u toe aan iets nieuws? Sierstenen zijn momenteel erg populair! Een groot voordeel van deze sierbestrating is dat u er talloze mogelijkheden mee heeft. Doordat er diverse soorten zijn, is er voor ieder wat wils. Bent u benieuwd welke soorten er zijn en welke stenen aan uw wensen en eisen voldoen? Wij geven u graag meer informatie over sierstenen in deze blog.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten

Artikelen 1 tot 10 van 50 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5