metselstenen

Hartelijk welkom

 • Mijn winkelwagen

  Je offerte aanvraag is nog leeg

  U heeft nog geen offerte aanvraag.

Steenhandel Geurds

 • Hoe moet ik metselstenen voegen?

  Het voegen van metselwerk; het klinkt misschien ingewikkelder dan het daadwerkelijk is. Het is werk dat vaak door een vakman wordt uitgevoerd. Maar wist u dat u ook gemakkelijk zelf een muurtje van metselstenen kunt voegen? Het is echter wel belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij geven u dé tips en tricks die u nodig heeft voordat u aan de slag gaat met het voegen.
  Lees verder..


  Geplaatst in HOW TO, Metselen, Tips

 • Onkruid is verleden tijd met inveegzand en voegmortels!

  Onkruid tussen de tegels; het is voor veel mensen een grote ergernis. Grote kans dat ook u geen zin heeft om uw weekend of vrije dag te besteden aan onkruid verwijderen. Gelukkig hebben wij de oplossing! Inveegzand en voegmortels. Wist u dat deze producten zowel onkruidremmend als milieuvriendelijk zijn? Er zijn veel soorten inveegzand en voegmortels en elke soort kent zijn voordelen. Wij informeren u hier graag meer over en geven u een kijkje in ons assortiment.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten

 • Geef uw tuin een make-over met decoratieve elementen!

  De herfst is weer volop aan de gang. Hoe ziet uw tuin eruit na deze lange en vooral warme zomer? Het is mogelijk dat er nog enige sporen van de droogte en hitte zichtbaar zijn. Geen zorgen! Nu het najaar toch echt is begonnen, is het de perfecte tijd om uw tuin een make-over te geven. Wij geven u tips hoe u uw tuin weer tot leven kunt brengen door het gebruik van decoratieve elementen.
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten, Tips

 • Tips voor het bestraten met stenen, tegels of klinkers!

  Gaat u binnenkort een terras, oprit of tuinpad aanleggen met stenen, tegels of klinkers? Het is uiteraard belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u aan de slag gaat. Heeft u de benodigde materialen al in huis of moet u deze nog aanschaffen? Met onze tips bent u zeker goed voorbereid!
  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten

 • Maak uw vijver af met een mooie vijverrand!

  Bent u van plan binnenkort een vijver aan te leggen in uw tuin? Of heeft u een vijver, maar is deze dringend aan vervanging toe? Alleen het aanleggen of vervangen van uw vijverrand kan al een groot verschil maken. Door middel van hardstenen stroken kunt u uw vijver een mooie afwerking geven.
  Lees verder..


  Geplaatst in Vijverranden

 • Geef uw tuin een stijlvolle look met siergrind

  Wilt u uw tuin deze zomer een frisse make-over geven? Dit kan door uw tuin helemaal overhoop te gooien, maar dat hoeft niet. Kleine aanpassingen kunnen al veel invloed hebben op het uiterlijk van uw tuin. Door het gebruik van siergrind kunt u uw tuin bijvoorbeeld een stijlvolle uitstraling geven en zo een nieuwe look creëren.
  Lees verder..


  Geplaatst in Siergrind

 • Heeft u ook last van uitslag op uw baksteengevel?

  Het onderhouden van uw baksteengevel; wat houdt dit precies in en wat komt hier allemaal bij kijken? Het onderhoud is van essentieel belang wilt u uw schone baksteengevel behouden. Onaangenaamheden zoals uitslag is een veel voorkomend probleem. Gelukkig is deze uitslag onschuldig van aard en kan het goed verholpen worden door een professionele aanpak.
  Lees verder..


  Geplaatst in HOW TO, Metselen

 • Het kiezen van metselstenen was nog nooit zo eenvoudig!

  Metselstenen: ze komen voor in vele soorten, maten en kleuren. Hierdoor kan het uitzoeken van de juiste metselsteen, ook wel baksteen of gevelsteen genoemd, een lastig proces zijn. Er zijn namelijk verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Wij kunnen u daarbij helpen! Met onze adviestool kunt u in 4 eenvoudige stappen kijken welke steen bij u past. Maar voordat u deze adviestool invult, is het handig om te weten welke soorten metselstenen er zijn en wat de verschillen tussen deze stenen zijn.

  Lees verder..


  Geplaatst in Metselen

 • De vele voordelen van keramische tegels!

  Een tuin met keramische tegels ziet er prachtig uit. Naast het stijlvolle uiterlijk hebben keramische tegels echter ook vele functionele voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat steeds meer aanbieders keramische tegels op beton introduceren om complexe fundering te ontlopen? Daarnaast is het ook nog eens hartstikke sterk én milieuvriendelijk.

  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten

 • Tegels voegen: dat doet u zo!

  Wilt u nieuwe terrastegels gaan leggen of wilt u een looppad aanleggen in uw tuin? Dan kijkt u vast al uit naar het voorjaar! Vergeet u niet dat bij de keuze van uw tegels ook het voegen belangrijk is? Behalve dat tegelvoegen een stijlvolle functie hebben, is het ook erg functioneel. Het voegen van tegels voorkomt namelijk beschadigingen, vangt maatafwijkingen van de tegels op en draagt bij aan de slipweerstand.

  Lees verder..


  Geplaatst in Bestraten, HOW TO

Artikelen 1 tot 10 van 38 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4