Hemelvaartsdag 30 mei en Vrijdag 31 mei zijn wij gesloten!
metselstenen

Hartelijk welkom

  • Mijn winkelwagen

    Je offerte aanvraag is nog leeg

    U heeft nog geen offerte aanvraag.

Een gazon zonder zorgen? Dat kan met kunstgras!

Is uw gazon al klaar voor de herfst? Grote kans dat uw tuin vol bladeren ligt, het gras nodig gemaaid moet worden en dat u uw gazon nog voor de laatste keer dit jaar moet bemesten. Het is logisch dat u dit zo lang mogelijk probeert uit te stellen. Want wees eens eerlijk: het zijn niet de leukste klusjes om te doen. En in het voorjaar stapelen deze klusjes voor uw tuin zich alleen nog maar op. Voor al deze werkzaamheden is een makkelijke oplossing: kunstgras! Veel mensen zien een plastic speelmat voor zich wanneer ze aan kunstgras denken, maar die tijd is voorbij. Kunstgras is tegenwoordig zo natuurlijk dat het vrijwel niet te onderscheiden is van echt gras. Het heeft een verrassend realistische uitstraling voor zowel het oog als het gevoel.

De voordelen van kunstgras

Kunstgras is dus zo gek nog niet. Het heeft veel voordelen waar u misschien nog niet van afwist of nooit bij heeft stilgestaan. Kunstgras is ideaal wanneer u graag wilt genieten van een mooi groen en strak gazon maar geen tijd, kennis of zin heeft om het te onderhouden.

Kunstgras = onderhoudsarm

Even een uurtje in de tuin werken. Voor u het weet bent u hier de hele middag aan kwijt en dan heeft u alleen nog maar het gazon gedaan. Er komt vaker meer bij kijken dan u denkt. Het gras maaien, kalk strooien, bemesten, water geven. Met kunstgras is dit verleden tijd en bespaart u veel tijd en energie.

Kunstgras = schadevrij

Kale plekken, onkruid of mos. Als u echt gras heeft herkent u dit vast wel en het maakt uw gras er niet mooier op. Maar heeft u ook weleens last van engerlingen? Engerlingen zijn larven van kevers die zich in de grond onder uw gezond tegoed doen aan de wortels van het gras. Engerlingen brengen een grote schade aan uw gras en de pikkende vogels die hierop afkomen vergroten deze schade alleen nog maar meer. Met kunstgras heeft u hier geen last van en geniet u van een schadevrij gazon het hele jaar door.

Een gazon zonder zorgen? Dat kan met kunstgras!

Kunstgras = goedkoper

U had het misschien niet gedacht maar kunstgras is goedkoper dan echt gras. Kunstgras heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar. Ik hoor u al denken: hoe kan dit goedkoper zijn als het over 15 jaar weer vervangen moet worden? Bij kunstgras bespaart u namelijk op onderhoudskosten. Denk maar aan uw grasmaaier, elektriciteit voor de grasmaaier, mest, kalk en de liters drinkwater die u jaarlijks voor uw gazon nodig heeft. Behalve dat kunstgras bespaart op deze onderhoudskosten is het tevens hartstikke duurzaam!

Voor ieder wat wils

Bent u inmiddels overtuigd van de voordelen van kunstgras? Steenhandel Geurds heeft een breed assortiment aan kunstgras. Wilt u dat uw gras eruit ziet alsof het net gemaaid is? Dan raden wij laag polig kunstgras aan. Bent u meer op zoek naar wat wilder kunstgras, dan kunt u kiezen voor een wat hogere pool. Grassprieten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren groen en om het plaatje helemaal af te maken raden wij u mosdraad aan. Mosdraad zijn bruine gekroesde draadjes die ervoor zorgen dat uw kunstgras er nog natuurlijker uitziet. Daarnaast zorgt mosdraad ervoor dat het kunstgras langer mooi blijft. De verschillende hoogtes, vormen en kleuren zorgen voor een natuurlijk ogend gazon.

Een gazon zonder zorgen? Dat kan met kunstgras!

Het nut van valdemping

Als u over kunstgras loopt is het begrijpelijk dat u wilt dat het zo natuurlijk mogelijk aanvoelt. Dit kan met valdemping. Door het aanschaffen van valdemping creeƫrt u een zachte en stabiele ondergrond. Onze valdemping platen zijn volledig gemaakt van gerecyclede materialen en u kunt ze in combinatie met elk kunstgras gebruiken. Tevens wordt valdemping vaak gebruikt onder speeltoestellen, zodat kinderen een zachtere ondergrond hebben bij het spelen.

Ons assortiment kunstgras

Wij verkopen kunstgras van TigerTurf en Easylawn. Deze merken kunstgras zijn gemaakt van de beste materialen, zijn getest op kleurvastigheid (met name UV stralen) en behouden 10 tot 15 jaar hun natuurlijke kleur. Het gras in ons kunstgras assortiment is zacht en sterk. Kortom, duurzaamheid en de beste kwaliteit, tegen een betaalbare prijs!

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent daarnaast van harte welkom in onze showtuin. Wij geven u graag advies en denken met u mee.


Geplaatst in Kunstgras