metselstenen

Hartelijk welkom

  • Mijn winkelwagen

    Je offerte aanvraag is nog leeg

    U heeft nog geen offerte aanvraag.

Maak snel en eenvoudig sfeer in uw tuin

Wanneer het klimaat langzaamaan weer zachter wordt, verlangen we weer naar het buitenleven. Lekker de frisse lucht inademen en genieten van de eerste zonnestralen. Maar hoe ziet uw tuin eruit na de winter? Wellicht kan ze wel een oppepper gebruiken. Begin bij de basis; de stenen in uw tuin. Niet alleen met uw terrastegels, maar ook met zogenaamde L- en U-elementen brengt u direct vorm en sfeer in uw tuin. Ideaal voor tuinophoging, terrasomheining, houtopslag of het creëren van een muurtje, tafeltje of zitelement.

Betonnen L-elementen

Het woord zegt het al, L-elementen zijn betonnen elementen in de vorm van de letter L. Een L-element heeft een lange en een wat kortere zijde, waardoor deze overal makkelijk inzetbaar is als ophoging. Dankzij de unieke vorm zijn L-elementen uitermate geschikt voor de bouw van bijvoorbeeld een tuinophoging, terrasomheining of het creëren van een muurtje. L-elementen kunt u ook uitstekend gebruiken als keerwand om grond van verhoogde borders op hun plaats te houden. Ook zijn L-elementen geschikt om grote hoogteverschillen op te vangen bij bijvoorbeeld een trap.

U kunt de L-elementen los plaatsen, maar u kunt ze ook heel makkelijk inmetselen. Door de handige afmetingen is het eenvoudig om precies van tevoren te bepalen hoeveel L-elementen u nodig heeft. Voor extra stevigheid is het mogelijk om een deel van de betonnen elementen in de grond te laten verdwijnen. Dit zorg voor nog meer stevigheid en zo weet u zeker dat de elementen niet gaan verschuiven. Bovendien voorkomt het ingraven dat er kieren ontstaan in uw bouwwerk.

Milieuvriendelijk en duurzaam

De L-elementen zijn van beton, een milieuvriendelijk product dat goed te combineren is met groen, hout, riet en steen. Betonnen L-elementen kunnen tegen een stootje en zorgen voor een robuust en stoere uitstraling. Dit natuurvriendelijke betonproduct is dus uitermate geschikt voor uw tuin. U geeft op eenvoudige wijze binnen no-time uw tuin of terras een ware make-over.

TIP! Heeft u kinderen? Maak met behulp van L-elementen in een handomdraai een prachtige zandbak.

De betonnen L-elementen zijn kant-en-klaar verkrijgbaar in onze webshop. Dankzij onze supersnelle levering kunt u direct aan de slag.

Betonnen U-elementen

U-elementen zijn handige betonnen elementen in de vorm van de letter U. Onze U-elementen zijn handig inzetbaar bij het realiseren van een tuin, terras, perkje of plantsoen. Daarnaast zijn de elementen inzetbaar voor diverse andere praktische oplossingen. Zo kunt u U-elementen bijvoorbeeld eenvoudig gebruiken als houtopslag of als u het element met de dichte kant naar boven gebruikt creëert u moeiteloos een handig tafeltje of zitelement.

Een betonnen U-element is op vele wijze toe te passen. Op onze website vind u talloze voorbeelden, die u ook zelf eenvoudig kunt toepassen in uw eigen woonomgeving. Door de sterkte van de elementen zijn ze vrijstaand of ingegraven een prima afbakening of ophoging voor bijvoorbeeld een muurtje, vijverrand, border, bloembak of solide traptreden.

Maak zelf de mooiste creaties en sla twee vliegen in één klap: lekker de handen uit de mouwen en voordelig klussen in de buitenlucht én het uiterlijk van uw tuin krijgt een ware metamorfose. Het zorgt bovendien ook nog eens voor een waardevermeerdering van uw woning.

De betonnen U-elementen zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent daarnaast van harte welkom in onze showtuin. Wij geven u graag advies en denken met u mee.

Creëer snel en eenvoudig sfeer in uw tuin L-elementen

Creëer snel en eenvoudig sfeer in uw tuin L-elementen

Creëer snel en eenvoudig sfeer in uw tuin U-elementen

Creëer snel en eenvoudig sfeer in uw tuin U-elementen

Creëer snel en eenvoudig sfeer in uw tuin U-elementen

Creëer snel en eenvoudig sfeer in uw tuin U-elementen


Geplaatst in Bestraten