Vakantie vrijdag 19 juli t/m zondag 11 augustus.
metselstenen

Hartelijk welkom

  • Mijn winkelwagen

    Je offerte aanvraag is nog leeg

    U heeft nog geen offerte aanvraag.

Uw tuin in mediterrane sferen met geprinte terrastegels

Een heerlijk warm zonnetje, een drankje en een prachtige groene omgeving. Ziet u zichzelf al zitten op dat sfeervolle terrasje op uw vakantiebestemming aan de Middellandse Zee? Zou het niet heerlijk zijn als u daarvoor niet per se weg hoeft, maar dit gewoon in uw eigen achtertuin kunt ervaren? Dat kan gewoon het hele jaar door. U creëert uw eigen idyllische Italiaanse, Spaanse of Portugese terras met onze mozaïek printtegels. Waan uzelf in mediterrane sferen met kleurrijke terrastegels met de prachtigste prints. Net als op vakantie en dat in uw eigen achtertuin!

Terrastegels met mediterrane prints

Mozaïek terrastegels creëren een mooi accent in een groot terras, maar kunnen ook als blikvanger worden gebruikt in een schaduwhoekje. Wilt u graag de volledige beleving, dan kunt u de geprinte terrastegels ook als volwaardig terras toepassen. Een mozaïek tegel associëren veel mensen direct met Mediterrane sferen, maar deze is ook heel geschikt in andere tuinstijlen. De kleur van de mozaïek tegel bepaalt namelijk of u kiest voor een mediterrane, rustieke of juist eigentijdse industriële sfeer.

De geprinte terrastegels zijn betontegels met een duurzame afwerking in de toplaag. U combineert dus een mooie, natuurlijke uitstraling met de sterkte van beton. De terrastegels kunnen hierdoor gewoon in vulzand worden gelegd. De printtegels zijn beschikbaar in diverse kleuren en uiteenlopende patronen. Wilt u de printtegels maar voor een gedeelte van uw terras gebruiken? Bij elke mozaïektegel is ook een bijpassende tegel in een bijpassende tint geproduceerd. Op deze manier kunt u eenvoudig het kleurenpallet over uw volledige terras doortrekken.

Printtegels van Designo

Waar keramiek en natuursteen elkaar ontmoeten in beton, ontstaat de Designo tegelserie. Een sterke, duurzame en onderhoudsvriendelijke tegelserie waarbij de natuurlijke uitstraling mediterrane sferen ademt. De serie is opgebouwd uit neutraal gekleurde gevlamde tegels die zich uitstekend laten combineren met de mozaïeken in bijpassende kleurtinten. De tegels zijn voorzien van een zeer duurzame afwerking met coating, die het onderhoud op de tegels tot een minimum beperkt. Voor een blijvend mooie uitstraling van de tegels wordt geadviseerd om de tegels te verwerken in een drainerende zandlaag. Designo tegels zijn leverbaar in de afmeting 60x60x4 centimeter.

Geprinte terrastegel Designo

Printtegels van Noviton

Noviton tegels zijn geproduceerd met de nieuwste technieken, kleurvast en zijn voorzien van een zeer duurzame UV coating. Noviton tegels zijn verkrijgbaar in het populaire formaat 60x60 centimeter en zijn ook nog eens makkelijk te hanteren door het relatief lage gewicht. Door de gewichtsbesparing is de Noviton tegel ook zeer geschikt voor verwerking op dakterrassen of daktuinen. Noviton tegels zijn daarnaast vorstbestendig, worden niet snel vuil en zijn eenvoudig in het onderhoud door de hoogwaardige UV coating. Dankzij deze eigenschappen kunt u blijvend genieten van uw prachtige terras.

Geprinte terrastegel Noviton

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent daarnaast van harte welkom in onze showtuin. Wij geven u graag advies en denken met u mee.


Geplaatst in Bestraten