metselstenen

Hartelijk welkom

 • Mijn winkelwagen

  Je offerte aanvraag is nog leeg

  U heeft nog geen offerte aanvraag.

Topgoot verzinkt metaal

Meer afbeeldingen

Topgoot verzinkt metaal

Waterafvoer in de tuin. Een onderwerp van deze tijd.

Waar vroeger regenwater eenvoudig kon doordringen in uw grond is dat tegenwoordig een stuk lastiger doordat wij tegenwoordig veel meer vierkante meters bestraten. Dit is uiteraard prettig qua onderhoud maar niet altijd even gezond voor uw tuin.

De oplossing ligt in het plaatsen van goten in uw tuin en het water daardoor leiden naar een plek waar het regenwater grondwater kan worden.

Tevens voorkomt deze manier van hemelwater afvoer dat uw tuin bij een heftige regenbui onderwater komt te staan wat weer als voordeel heeft dat uw bestrating minder snel groene aanslag zal hebben.
€ 19,95 incl. BTW
i
 • Uw bestelling kan binnen een week geleverd worden
 • De dag voor levering wordt u op de hoogte gebracht
 • U hoeft niet thuis te zijn op de dag van levering
 • Offerte aanvragen worden binnen     6 uur beantwoord
 • Meer dan 600 soorten metselstenen, showtuin van meer dan 1000 m2
 • Veilig betalen via iDEAL

Details

Waterafvoer in de tuin. Een onderwerp van deze tijd. Waar vroeger regenwater eenvoudig kon doordringen in uw grond is dat tegenwoordig een stuk lastiger doordat wij tegenwoordig veel meer vierkante meters bestraten. Dit is uiteraard prettig qua onderhoud maar niet altijd even gezond voor uw tuin. De oplossing ligt in het plaatsen van goten in uw tuin en het water daardoor leiden naar een plek waar het regenwater grondwater kan worden. Tevens voorkomt deze manier van hemelwater afvoer dat uw tuin bij een heftige regenbui onderwater komt te staan wat weer als voordeel heeft dat uw bestrating minder snel groene aanslag zal hebben. Gewicht 1900 gram.

Extra informatie

Gewicht (Kg) 2
Aanbieding Nee
Kleur Nee
Formaat 100 x 12 x 9,5 cm
Getrommeld Nee
Hoogte 9,5 cm
Stenen per m2 1
Type steen Nee
Toepassing Terras
Verband Nee