Maandag 1 juni zijn wij gesloten.
metselstenen

Hartelijk welkom

  • Mijn winkelwagen

    Je offerte aanvraag is nog leeg

    U heeft nog geen offerte aanvraag.

Welke soorten sierstenen heb ik nodig voor mijn tuin of terras?

De bestrating van uw tuin of terras kan het uiterlijk van uw hele tuin bepalen. Zo kan een verkleurde bestrating of een bestrating met breuken een rommelige uitstraling creëren. Bent u toe aan iets nieuws? Sierstenen zijn momenteel erg populair! Een groot voordeel van deze sierbestrating is dat u er talloze mogelijkheden mee heeft. Doordat er diverse soorten zijn, is er voor ieder wat wils. Bent u benieuwd welke soorten er zijn en welke stenen aan uw wensen en eisen voldoen? Wij geven u graag meer informatie over sierstenen in deze blog.

Sierbestrating strak

Ons assortiment aan strakke sierbestrating bestaat uit een aantal soorten producten. Zo beschikken wij over Puras bestrating, terrasstenen én terrasverbanden. De stenen van Puras zijn een krachtige verschijning. Ze zijn strak van uiterlijk, maar bestaan uit speelse kleuren. Onze terrasstenen zijn sterke tegels die makkelijk te verwerken zijn. Heeft u een voorkeur voor een romantische of moderne look van uw tuin of terras? Dan raden wij onze terrasverbanden aan.

Getrommelde bestrating

Een groot voordeel van getrommelde bestrating is dat het enorm veelzijdig is. De stenen kunnen in vrijwel elk tuintype het juiste accent aanbrengen. De bestrating onderscheidt zich door de optimale kwaliteit en onderhoudsvriendelijke kenmerken. De stenen worden getrommeld in een hightech nabewerkingsmachine. Hierdoor zien ze er erg verouderd uit, alsof ze al jarenlang op dezelfde plek liggen. Dit zorgt echter voor zowel een robuuste als luxe uitstraling.

Keramische tegels

Sinds hun intrede van bijna 10 jaar geleden zijn keramische tegels nog steeds één van de grootste trends in de Nederlandse tuinen. Dit onder andere doordat de tegels verkrijgbaar zijn in meerdere diktes. Maar ook aspecten zoals de sterkte en milieuvriendelijkheid spelen een rol. De tegels creëren een stijlvolle en strakke sfeer in uw tuin of terras. Wilt u meer weten over keramische tegels? Lees meer over alle voordelen of hoe u zelf de tegels kunt leggen.

Noviton tegels

Noviton tegels zijn pas sinds 2016 op de markt en staan bekend om zijn opvallende patronen. Door de bijzondere prints kunt u uw tuin of terras helemaal afstemmen op uw eigen smaak. Noviton tegels worden geproduceerd met de allernieuwste technieken, waardoor ze voorzien zijn van een duurzame én hoogwaardige UV coating. Door deze speciale coating heeft u er nauwelijks onderhoud aan. De tegels zijn gemakkelijk te hanteren in verband met het relatief lage gewicht. Deze gewichtsbesparing zorgt ervoor dat de tegels zeer geschikt zijn om te verwerken op dakterrassen of daktuinen. Daarnaast behouden Noviton tegels lang hun kleur, zijn ze vorstbestendig én worden ze niet snel vuil!

Betontegels

Betontegels zijn stevige tegels. Wat de tegels onderling van elkaar onderscheidt zijn de kleurnuances en de bewerking van de bovenste laag. Het kan voorkomen dat er een witte kalkuitslag zichtbaar is op het oppervlak van nieuwe betontegels. Dit treedt namelijk vaker op bij betonproducten die in aanraking komen met water, zoals regenwater of condens druppeltjes. De kalkuitslag heeft echter geen invloed op de sterkte of duurzaamheid van het beton. Betontegels beschikken over een simpel, functioneel, strak uiterlijk en zijn uitermate geschikt voor terrassen. Wilt u hier meer over weten? Lees meer over de soorten betontegels die er zijn.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent daarnaast van harte welkom in onze showtuin. Wij geven u graag advies en denken met u mee.


Geplaatst in Bestraten